Delvinë: 28 të rinj i bashkohen PS në ditëlindjen e 28-të të saj

Me rastin e 28 vjetorit të Partisë Socialiste në qytetin e Delvinës, 28 të rinj iu bashkuan Partisë Socialiste, pikërisht në këtë ditë, që për socialistët përkujtohet si dita e themelimit të saj. 
Të rinjtë shprehen të bindur dhe ndihen krenarë në kandidaturën e  Majlinda Qilimi, pasi sipas tyre ajo mbart vlera të larta qytetarie do ti kthejë Delvinës portretin e merituar.