Damian Gjiknuri kapet si hajdut

DAMIAN GJIKNURI Damian Gjiknuri kapet si hajdut.
Si të mos u mjaftojnë vjedhjet që po bëjnë gjithandej nëpër Shqipëri me koncensione, tendera, dhe pasuri publike, politikanët dhe pushtetarët vënë dorë dhe vjedhin edhe në rrjetet sociale.

Ministri i Energjitikes, i emëruar edhe si i deleguar i Partisë Socialiste për Sarandën, ditë e djeshme ka vjedhur foto nga faqja Saranda Web duke i postuar në facebook-un e tij.
Postimi i Saranda Web https://www.facebook.com/SarandaWeb.net/posts/715864121918576
Postimi i Damian Gjiknurit https://www.facebook.com/damian.gjiknuri.official/posts/1263502103771270