Çfarë ndodh në Bulevard, pse FUSHA ka braktisur punimet për “Lungomaren e Sarandës”?

Prej më shumë se 20 ditësh punonjësit dhe makineritë e FUSHA shpk kanë braktisur punimet dhe kampin e ngritur në Bulevard.
Kjo braktisje punimesh vë në pikëpyetje vijimin e punimeve, por edhe sezonin turistik të vitit 2020 në Sarandë.
Deri tani nga ana e Bashkisë Sarandë nuk ka asnjë reagim apo sqarim për arsyen e ndërprerjes së punimeve dhe nëse kjo ndërprerje do të ndikojë në mbarëvartjen e sezonit turistik.