Butrinti humbet takimin e sotëm në Patos

Ka përfunduar para pak castesh takimi midis Albpetrolit të Patosit dhe Butrinti të Sarandës.
Takimi ka përfunduar me fitoren e ekipit të Albpetrol me rezultatin 2-0.
Pjesa e pare ishte mbyllur me barazim 0-0.

 

Renditja në Grupin B:
1.Elbasani 21 Pikë
2.Orikumi 21 Pikë
3.Albpetrol 19 Pikë
4.Butrinti 17 Pikë
5.Maliqi 16 Pikë
6.Delvina 15 Pikë
7.Devolli 15 Pikë
8.Këlcyra 13 Pikë
9.Tepelena 10 Pikë
10.Domosdova 10 Pikë
11.Gramozi 8 Pikë
12.Përmeti 6 Pikë
13.Memaliaj 6 Pikë
14.Skrapari 4 Pikë