Beach Bar Restorant kërkon të punësojë staf për sezonin veror

Per sezonin vere 2020, kerkon staf si me poshte:
1 Shef salle
1 Kuzhinier
1 Picjer
2 Ndimes kuzhiniere
1 Pjatalarse
1 Pastruse
2 Barmen (te dine te bejne cocktails)
4 Kamariere per Restorant
3 Ndihmes kamariere
2 Kamariere Plazhi
1 Punetor Parkimi
1 Mirembajtes Plazhi
Kushte te mira pune, pagesa shume te kenaqeshme dhe akomoadim l siguruar
Cel.+355697777753