Banorët minoritarë të Finiqit mbledhin ndihma për të dëmtuarit nga tërmeti

Vala e solidaritetit me banoret e zonave te demtuara nga termeti nuk njeh kufij dhe kombesi.
Gjate dites se sotme banoret minoritare ne zonen e Bashkise Finiq, e banuar ne shumice nga minoriteti grek, kane mbledhur ndihma, te cilat do te dorezohen ne zonat e demtuara.