Arrestohen nga policia greke 3 shqiptare, u kapen duke mbledhe bime mjekesore

Jane arrestuar nga policia greke në dy raste të ndryshme, në një zonë malore dhe të paarritshëm në Aetomilitsa tre shtetas nga Shqipëria të moshës 29, 51 dhe 65, për shkelje të legjislacionit pyjor dhe hyrjen e paligjshme në vend.
Këto arrestime janë bërë  Departamenti i Rojeve te  Kufirit , ndersa shqiptareve ne momentin e arrestimit u jane sekuestruar 75 kg bime midecinale.