Ardian Kola emërohet drejtues i Kadastrës

Ardian Kola është emëruar sot drejtues i institucionit më të ri, Agjensisë Vendore të Kadastrës.
Agjensia e Kadastrës është një bashkim i dy institucioneve të mëparshme, Hipotekave dhe Aluizni, bashkim i cili pritet t`u japi fund sorallatjeve të panevojshme të qytetarëve. 
Ardian Kola ishte një nga emrat e lakuar si kandidat për kryetar Bashkie deri ditën e fundit të shpalljes së kanditurave nga Partia Socialiste.