Aparatura e grafisë së shpejti edhe në Spitalin e Delvinës

Deputeti socialist Alket Hyseni ka qenë sot në Spitalin e Delvinës, ku ka mbërritur dhe pas disa ditësh do instalohet aparatura e grafisë, dhuratë e fondacionit zviceran SFI.
Hyseni është shprehur se njerëzit e thjeshtë, pensionistët dhe kushdo, s’ka më nevojë të shkojë gjetke për një grafi të thjeshtë, por do e kryejë këtë ekzaminim pranë spitalit Delvinë, si një premtim i mbajtur ndaj këtij komuniteti.
Alket Hyseni ka premtuar se së shpejti do të kryhet edhe rikonstruksion i spitalit.