40 vajzat nga Kosova me emrin Saranda mberrijne ne Grand Hotel Saranda

Ka mberritur ne qytetin e Sarandes 40 grate dhe vajzat nga Kosova qe mbajne emrin e qytetit tone.
Te nisura me nje autobus nga Kosova, 40 vajzat dhe grate nga Kosova do te qendrojne ne qytetin qe prinderit e tyre kane adhuruar aq shume saqe zgjodhen ta jetesojne ne emrat e vajzave te tyre.
Te gjitha te bukura si Saranda, ato kane mberritur sonte ne Grand Hotel Saranda per te kaluar nje darke ne restorantin e hotelit.