4 të vdekúr dhe 93 të infektúar nga Covid, asnjë rast i ri në Sarandë dhe Delvinë

4 të vdekúr dhe 93 të infektúar nga Covid janë regjistruar gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri.

Ndërkohë prej disa ditësh nuk kemi asnjë rast të ri të regjistruar në Sarandë dhe Delvinë.