3 Vjedhje brenda 1 nate në Sarandë, Metoq dhe Çukë

Policia njofton se janë regjistruar 3 vjedhje brenda 1 nate.
Sipas policisë, Më datë 05.12.2015, gjatë natës, persona të paidentifikuar, kanë vjedhur banesën e shtetasit R.D, vjeç 54, banues në fshatin Metoq, ku kanë marrë një televizor.
Gjithashtu, Më datë 05.12.2016, gjatë natës, në Çukë, në banesë, shtetasit J.B, vjeç 73, i kanë vjedhur një kazan rakie dhe një krerëse bari.
Për të dy rastet, policia thotë se po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve.
Ndërkohë një tjetër vjedhje u regjistrua më datë 05.12.2016, në lagjen nr. 1 në lokalin e shtetasit F.Ç, vjeç 42
Për këtë vjedhje policia ka arrestuar në flagrancë shtetasin R.Sh, vjeç 28, banues në Çukë.