Monday, May 10, 2021
Home Sende të humbura & Të gjetura

Sende të humbura & Të gjetura

Sende të humbura. Në këtë sekseion do të publikohen sende të humbura dhe të gjetura.
Këto njoftime do të gjenden vetëm këtu, pasi nuk do të publikohen duke u shpërndarë në faqet e rrjeteve Facebook dhe Instagram

Sarandë
few clouds
22.5 ° C
24 °
21.1 °
78 %
3.6kmh
20 %
Mon
22 °
Tue
22 °
Wed
21 °
Thu
19 °
Fri
21 °