Vidhen gjatë natës ushqime në një kioskë, policia në kërkim të autorëve.
Policia e Sarandës po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve të vjedhjes së një kioske.
Vjedhja e kioskës ka ndodhur gjatë natës dhe në të mësohet se janë vjedhur artikuj ushqimor.

Loading...

 

loading...
loading...