Komisariati i Policisë Sarandë njofton se gjatë natës, në lagjen nr. 4, është vjedhur me thyerje, lokali në pronësi të një shtetasi vjeç 69, banues në Sarandë.
Mësohet se autorët kanë marrë 1 televizor.
Gjithashtu gjatë natës, në lagjen nr. 4, është vjedhur me thyerje dyqani i një shtetasi vjeç 51, banues në Sarandë, ku kanë marrë nje sasi lekesh.
Policia njofton se po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve, të cilët po u kapën do të përballen me nenin 134 i Kodit Penal.

 

Loading...