VIDEO – Sarandiotët i dorëzojnë armët policisë

VIDEO – Sarandiotët i dorëzojnë armët policisë.
Në Stacionin e Policisë Livadhja u dorëzuan 1 armë zjarri, 1 granatë, 1 krehër dhe 20 fishekë. Në Komisariatin e Policisë Sarandë u dorëzuan 1 armë zjarri, 7 krehëra dhe 280 copë fishekë.