Home Historiku Dokumentar VIDEO – Reportazh i 1980 për Sarandën, Ksamilin dhe Butrintin

VIDEO – Reportazh i 1980 për Sarandën, Ksamilin dhe Butrintin

VIDEO – Reportazh i 1980 për Sarandën, Ksamilin dhe Butrintin

 

Loading...