SHARE

Policia thotë se në të gjithë Qarkun e Vlorës, ku përfshihet edhe Saranda,  janë ushtruar në total 356 kontrolle, nga këto: 193 sera, 9 tunele, 79 ish rezerva dhe magazina shtetërore, 4 ish reparte ushtarake dhe 71 objekte të ndryshme.
Nga të gjitha kontrollet e ushtruara, nuk është konstatuar asnjë rrënjë apo kubik i bimës narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Kontrolle të tilla do të vazhdojnë të kryhen edhe në ditët në vijim.

loading...
loading...

 

Loading...