Vetëm 22.000 euro/ Shitet objekt banimi ose shërbimesh në Sarandë

Shitet objekt per dyqan ose shtepi.
Objekti ndodhet mbi kompleksin turistik Bougainville Bay
Sipërfaqja e objektit ështe 49 meter katrore
Me dokumentacion te rregullt dhe Hipotekë
Çmimi 22.000 €
Eshte me dokumentacion te rregullt
Kontakt +44 7464 482557 Whatsapp