Të rinjtë nga Puka dhe Librazhdi rrahin tepelensin në Sarandë

 

Komisariati i Policisë Sarandë njofton se u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Sarandë, për 2 shtetas vjeç 27 dhe 34, banues në Librazhd e Pukë.
Kjo pasi në lagjen nr. 1, kanë goditur me sende të forta një shtetas vjeç 43, banues në Tepelenë.
Policia njofton se po punohet për kapjen e tyre.
Nenet 89 e 25 të Kodit Penal.