Taverna LABERIA – Sarande

Taverna LABERIA
E vendosur ne nje ambient te qete dhe prane plazheve me te bukur te Sarandes, Taverna Laberia ofron gatimet tradicionale te zones se Laberise, ku kryesore jane mishi i pjekur ne prush, por edhe produktet e detit dhe gatime te tjera tradicionale.
Te gjitha keto produkte shijojne akoma me shume kur mbi te gjitha ofrohen edhe me cmime te cilat mund t`i gjeni vetem te Taverna Laberia.
Taverna Laberia: Adresa Rruga Mitat Hoxha, Lagjia nr 4 Koder Sarande.
Tel per rezervime +355695322026
Facebook Taverna Laberia