zjarri finiq Shuhen flakët e zjarrit në qytetin antik të Finiqit. Pas disa orësh lufte me flakët e zjarrit, Drejtoria e Monumenteve të Kulturës jep njoftimin se zjarri në Finiq është shuar. Për shuarjen e zjarrit kanë punuar për orë të tëra punonjës të zjarrfikseve Sarandë dhe Delvinë, punonjësit e Parkut Arkeologjik Finik, të bashkisë Finiq, por dhe dhjetra banorë të zonës.

loading...
loading...

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...