Shpallet grafiku i regjistrimit të armëve

07/02/1919:53

Shperndaje:


Komisariati i Policisë Sarande njofton te gjithe qytetaret e bashkive Sarande, Delvinë, Konispol dhe Finiq te cilet disponojne arme gjuetie me leje qe te paraqiten ne Komisariatin e Policise Sarande per riregjistrimin elektronik i armeve te gjahut.
Per kryerjen e regjistrimit elektronik gjahtaret duhet te kete me vete:
1- Armen e Gjahut
2- Fotokopje te kartes se identitetit
3- Lejen e armes se gjahut
4- Dy fotografi 4×6 

Ky regjistrim do të kryhet sipas grafikut të mëposhtëm:


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.