Shitet si biznes ose jepet me qera restorant në qytetin e Sarandës

Shitet si biznes ose jepet me qera restorant ne qytetin e Sarandes (vija e parë mbi terminalin e portit)
Verande me pamje mbi gjithë qytetin dhe zonë shume e frekuentuar gjate gjithe vitit.
Restoranti eshte teper i njohur dhe prestigjoz.
Biznesi eshte i kompletuar, i arreduar dhe gati per tu venë në punë.
Kontakt 0695307154