shitet sarande 2Shitet sallon për arsye rinovimi, vetëm 300 Euro
Shumë pak kohë i përdorur
Dimesionet jane 220 cm dhe 160 cm
Çmimi 300 euro
Kontakt 0695307154

 

Loading...