Shitet Kantinë Fast Food dhe vendi i punës

 

Shitet Kantinë Fast Food dhe vendi i punës
Kantina është në gjendje pune e stacionuar në afërsi të shkollës në Ksamil
Të interesuarit të kontaktojnë në 0692490609

 

 

Like & Share
Loading...
loading...
loading...