Shitet apartament 1+1 në rrugën 4, çmimi 28.000 Euro
Apartamenti është i mobiluar dhe i kompletuar për banim.
Oferta është për afat të limituar
Çmimi i panegociueshëm
Të interesuarit të kontaktonjnë në 0695307154
15050110_1418829034811283_875062229_n15033803_1418829208144599_971444013_n 15046178_1418829018144618_1248311541_n 15046267_1418829014811285_7458815_n 15049617_1418829004811286_1075568597_n 15049745_1418829044811282_761991143_n 15086302_1418829024811284_731937214_n15032550_1418829181477935_2090800780_n 15032568_1418829281477925_1977302945_n15050110_1418829034811283_875062229_n

Loading...