SHARE

Shitet 1000 m2 tokë truall për ndërtim në Vrion.
Trualli është në dimesionet 40m x 25 m, nga të dy krahët me lidhje me rrugën nacionale.
Vendi është i përshtatshëm për biznes dhe shtëpi banimi.
Me hipotekë dhe gjithë dokumentacionin e nevojshëm.
Cmimi 50.000 euro
Tel 069 525 3071

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...