SHARE

 Shiten 3 bilardo dhe 1 fushë pingpongu.
Gjendja e bilardove dhe fushës së pingpongut janë shumë të mira.
Cmimi i shitjes 300.000 lekë të reja.
Të interesuarit të kontaktojnë në 696008972

loading...
loading...

 

Loading...