SHARE

.
Parukeri Eni hap sezonin e ri te kurseve ne Sarande per Thonj dhe Masazheri.
Kurset jane nje mujore per thonjtë dhe tre mujore per estetike-masazheri.
Kurset jane me certifikate. Kursanteve u paguhet siguracioni per aq muaj sa ndjekin kursin. Kursi zhvillohet në ambjentet e 15-katshit.
Certifikata njihet nga Ministria e Mireqenies Sociale Rinise dhe Sporteve.
Per rregjistrime kontaktoni ne 0692789689 ose facebook Parukeri ENI parukeri eni 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...