Sarande: Shitet apartament dhe 2 dyqane

Shitet apartament ne zone afer shkolles 9 Tetori
Apartamenti ka siperfaqje 120 m2
CMIMI 600 EURO/METER
Dy dyqane, te cilat aktualisht jane leshuar me qera me siperfaqje 40 dhe 50 m2
CMIMI 1600 euro/meter
Kontakt 069 872 8350 dhe 069 219 1671