SHARE

12106743_480951505409840_2192232636138707864_nSarandë, kërkohet shtëpi me qera vjetore.
Shtëpia të jetë e mobiluar, 1+1 ose 2+1 dhe në zonën e lagjes 2, 3 ose 4
Të interesuarit të kontaktojnë në faqen Saranda Web duke lënë vlerën e qerasë dhe një kontakt

loading...
loading...

 

.

Loading...