Sarandë, arrestohet babai pse kërkoi të merrte fëmijën e vet.
Një 29-vjecar është arrestuar nga policia, pas denoncimit të bërë nga bashkëshortja e tij.
 29-vjecari ka shkuar në  një lokal pranë Urës së Kranesë, vend në të cilin gjendej bashkëshortja e tij me fëmijën e tyre dhe, sipas bashkëshortes, ka tentuar t’i marrë me forcë djalin.
 Bashkëshortja, e cila  është e pajisur ne Urdhër Mbrojtjeje, ka njoftuar policinë, e cila ka bërë arrestimin në flagrancë të babait të fëmijës.
 Materialet iu referuan Prokurorisë për veprën penale “Veprime në kundërshtim me vendimin e Gjykatës” parashikuar nga neni 321 i Kodit Penal. 

loading...
loading...

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...