S-DESIGN Mobileri Sarande

MOBILERI S – DESIGN – SARANDE
– MOBILJE ME POROSI
– DHOMA GJUMI
– AREDIME LOKALESH
– AREDIM SALLONESH

S-DESIGN

DUKE SJELLE KUALITETIN DHE DESIGN UNIKE NE MOBILJET TUAJA (TAPICERI,SALLONE,KREVATE).
PUNIME ME POROSI POR EDHE PERZGJEDHJE NGA SHOW ROOM JONE.

Me eksperiencë 20 vjeçare në Greqi dhe Shqipëri, S-Design sjell prodhimin e salloneve, tapicerive në fabrikën tonë, sipas standarteve dhe përzgjedhjes së dëshiruar. Një linjë e gjërë perzgjedhje. Ne bashkëpunojmë me arkitektet tuaj për kompletimin e bizneseve tuaja: hotele, bar, restaurant, zyra dhe ambjente të tjera shërbimi. Në show room janë të disponueshme edhe të gjitha punimet e modeleve moderne, ku mund të përzgjidhen dizajn, ngjyra, modeli sipas dëshires.

JU MIREPRESIM !

SHOW ROOM / 069 63 85 055
Adr: SHOW ROOM : RRUGA BUTRINTI , PERBALLE PARKUT
FABRIKA : RRUGA ADEM SHEME. SARANDE
Instagram s-design mobileri
FACEBOOK Sallone, Krevate, Tapecari