Radio Riviera Lukove

Radio Riviera Lukove është një radio online që transmenton programe 24 orë. Radio Riviera Lukove vjen për të trajtuar problemet e komunitetit të Bregdetit dhe Sarandës, por edhe për të shërbyer si një urë lidhëse për të gjithë këtë komunitet. Dëgjim të këndshëm të Radio Riviera Lukove
[wonderplugin_audio id=”3″]