Policia shpall listën e personave më të kërkuar në Sarandë dhe Delvinë

Policia ka shpallur listën e personave më të kërkuar nga Komisariatet e Policisë së Sarandës dhe Delvinës.

                             

 

Like & Share
Loading...
loading...
loading...