planet 5Ofertë punësimi për disa punonjëse në Supermarket Planet.
Supermarket Planet kërkon të punësojë disa punonjëse në pozicion pune sistemim raftesh dhe në kasë.
Ofrohen paga të kënaqshme.
Të interesuarat të kontaktojnë në 0682004088

 

Loading...