OFERTË PUNËSIMI në një agjensi turistike në Sarandë

OFERTË PUNËSIMI në një agjensi turistike në Sarandë.
Agjensi prestigjoze ne Sarande kerkon të punesojë një agjent(e)

-Kusht themelor është të ketë komunikim të mirë në anglisht dhe greqisht.
Gjuhë të tjera përbëjnë avantazh.
Të interesuarit të kontaktojnë me mesazh në Saranda Web ose Tel 069 530 7154 (Whatsapp & Viber)