Ofertë punësimi: Kërkohet marangoz dhe ndihmës marangoz për mobilieri

Mobilieri ne Metoq ne vijim te zgjerimit te aktivitetit kerkon te punesoje marangoz dhe ndihmes marangoz.
– Pagesa te kenaqshme dhe kushte te mira pune.
– Sigurime shendetesore dhe shoqerore.
Te interesuarit te kontaktojne ne tel 069 525 3712