Njoftim punësimi te supermarket Conad në Sarandë

Supermarket Conad në Sarandë kërkon të punësojë persona për kasë dhe rafte.
Të interesuarit të paraqiten te supermarket Conad

 

Like & Share
Loading...
loading...
loading...