Njoftim punësimi për ekonomist dhe agjent shitjesh

PRIVÈ Retail & Distribution kerkon te punesoje:
Pozicioni: EKONOMIST
Orari: Kohe te plote
Pagesa: Paga shume e kenaqshme
Kriteret:
Të ketë kryer studimet e larta në degën përkatëse (preferohet dega ekonomik ose administrim biznesi)
Njohuri të mira të paketës Ms Office, njohje të programit financiar ALPHA.
Të këtë minimalisht 2 vjet eksperiencë punë në pozicione të ngjashme.
Të jetë i/e përgjegjshëm
Të ketë aftësi të mira komunikuese.

Pozicioni: AGJENT SHITJESH
Të këtë eksperiencë punë në pozicione të ngjashme.
Të jetë i/e përgjegjshëm dhe me integritet
Të ketë aftësi të mira komunikuese.
Gatishmeri per te punuar edhe me ore shtesë.
Kontakt: 0698008000
Email: [email protected]