Njoftim punësimi për asistente zyre në Sarandë

Shoqeria e ndertimit “Noku-O-S-2008” shpk, lider ne fushen e ndertimit kerkon te punesoje nje vajzë per pozocionin “Asistente Zyre”.
Te interesuarat per kete pozicion pune duhet te plotesojne kriteret si me poshte:
1- Te kete mbaruar shkollen e larte
2- Te kete pervoje te mepareshme pune (perben Avantazh)
3- Te jete e komunikueshme
4- Te kete njohuri te mira kompjuterike
5- Te jete e besueshme, e Komunikueshme dhe te kete aftesi te mira bashkepunimi.
Te interesuarit te na kontaktojne ne nr e cel 0682000670 dhe te dergojne Cv ne ad e emailit: [email protected]