Njoftim punësimi nga hotel në Ksamil

Poda Boutique Hotel ne Ksamil,kerkon te punesoje per sezonin 15 maj-30 shtator Kamarjer/e dhe Sanitare.

-Pagat e stafit jane shume te mira, fjetja dhe te tre vaktet + kafet i mbulon punedhenesi.
-Stafi trajnohet para fillimit te punes dhe trajnimi mbulohet nga punedhenesi.

Te interesuar te kontaktojne ne nr e cel : +355698189518

Kamarjer/ Kamarjere

1. Te jete i/e paster dhe i rregullt. Ne cdo moment te dites duhet te kete kujdes me higjenen personale.
2. I sjellshem dhe i buzeqeshur. (Cfaredo lloj problemi te kete ne pune cdo gje personale lihet menjan.)
3. I afte per te mbajtur mend porosite dhe rradhen e klienteve.(memorie te mire)
4. I afte ne njohjen dhe sherbimin e veres, peshkut dhe mishit.
5. I komunikueshem dhe pozitiv. Ta kete te thjeshte te pershtatet per punen ne grup me koleget dhe klientet
6.Te kete njohuri dhe aftesi per te sugjeruar pjatat e dites dhe te vecanta te shefit.
7.Te jete gjate gjithe kohes i vemendshem dhe i shkathet.
8.I vemendshem ne detaje( si ne salle, te stafi dhr te pjata)
9.Te flas te pakten anglishten si gjuhe te huaj( gjuhet e tjera preferanciale)
10.Eksperince te meparshme pune.

Sanitare

1. Te jete e paster dhe e rregullt ne paraqitje
2. Njohese e anglishtes baze( per tu marre vesh me klientet ne rast kerkesash baze)
3. E buzeqeshur dhe komunikuese
4. E afte per te punuar ne grup
5. E organizuar dhe menaxhuese dhe jo shperdoruese
6. E shkathet dhe e qete