Njoftim punësimi nga Art And Tourism Development Group Sh.P.K

Art And Tourism Development Group Sh.P.K, Kompania lider në menaxhimin e pronave turistike me një shtrirje të gjërë resortesh në Qerret, Dhërmi, Qeparo, Sarandë dhe brezovicë, kërkon të punësojë staf të kualifikuar në sektorin e shërbimit:
Kërkon staf të kualifikuar në sektorin e shërbimit:
• Recepsionist/e
• Kamarier/e Restoranti
• Kamarier/e Bari
• Bartenders
• Masazhator/e
• Hostess
• Bellboy

Kriteret që kandidatët duhet të plotësojnë janë:

1. Minimumi 2 vite experiencë në fushën e turizmit ose në fusha të ngjashme
2. Njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze. Gjuha italiane përbën avantazh.
3. Aftësi të mira komunikuse dhe organizuese

Kompania Ofron:
– Kushte shumë të mira pune
– Paga konkuruese në treg.
– Trainim dhe mundësi promovimi brënda kompanisë

Kandidatët të cilët plotësojnë kërkesat e lartëpërmëndura, janë të lutur të dërgojnë CV
Departamenti i Burimeve Njerëzore
Tel: +355 (0) 692031189 E-mail: [email protected]
Duke specifikuar pozicionin për të cilin interesohen.
Vetem kanditatët që plotësjnë kushtete rekrutimit do të përzgjidhen për intervistë pranë kompanisë.
Shënime:
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 , date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”