Njoftim punësimi nga 1CLICK

1CLICK – Operator qe ofron sherbim Internet-FiberTV-VoIP. FIBER OPTIKE ne qytetin e Sarandes, Ksamil, Gjashte dhe zonat pereth, Kerkon te punesoje djem te moshes 20 deri 38 vjec.
Kontrata sezonale ose vjecare.
Experienca e meparshme perben prioritet.
Te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit : 0692454054 ose te parqiten ne adresen : Rruga Studenti, kati 2-te, Shkolla “DEA” cdo dite pas ores 18:00.