Njoftim punësimi në “Saranda Center” – Agjensi turistike & imobiliare

.
Saranda Center – Agjensi turistike & imobiliare, me vendndodhje pranë portit te Sarandës, kërkon të punësojë një vajzë dhe një djalë për zyrë.
– Të jenë njohës të anglishtes, gjuhë te tjera përbëjnë prioritet.
– Të jenë njohës të kompjuterit.
Pagesa e kenaqshshme.
Kontakt 0699699136 & 0688384101