Njoftim punësimi në Ksamil.
Bar-Restorant te Hotel “Ardiani” në qendër të Ksamilit kërkon të punësojë një kuzhinier/e.
Pagesa dhe kushte pune të kënaqshme.
Të interesuarit të kontaktojnë në 0699 412 967 ose të paraqiten te Hotel “Ardiani”

 

Loading...