Home Njoftime NJOFTIM PUNËSIMI ne Furra e Bukës LORENA

NJOFTIM PUNËSIMI ne Furra e Bukës LORENA

SHARE

Furra e Bukës LORENA, e cila ndodhet ne rrugën e Flamurit pranë supermarket Lili Dritës, kërkon të punësojë një punonjëse.
Pagesë e kënaqshme dhe sigurime shoqërore.
Të interesuarat të kontaktojnë tel +355697584474 ose të paraqiten pranë biznesit. 

Loading...