Njoftim: Kërkohet kamarier(e) banakier(e) hostel dhe sanitare

 

Kerkohet staf pune per nje biznes te ri te hapur ne Sarande:

Kamarjere

bankjere

hostel

sanitare

Mosha nga  18 deri 28,  paga e kenaqshme. Per persona jashte Sarandes garantohet strehim

Kontakt  0699699136