Një tjetër bashkëshort në prangat e policisë

 

Komisariati i Policisë Sarandë njofton se u arrestua në flagrancë një  shtetas vjeç 62, banues në Sarandë.
Arrestimi i tij është bërë  pasi sipas policisë, në banesë ka ushtruar dhune fizike dhe psikologjike ndaj bashkëshortes  49-vjecare.
Neni 130 i Kodit Penal.